Nosaltres

SOM AGRICULTORS

Nosaltres som agricultors, de famílies on es practica l’agricultura des de fa moltes generacions, amb l’objectiu de millorar la fertilitat del sòl i, per tant, el patrimoni que ens han deixat els nostres predecessors.

LA NOSTRA HISTÒRIA

La nostra història personal ens ha ensenyat la cara més crua de l’agricultura convencional i el paquet agroquímic que aquesta ha desenvolupat. Això ens motiva a investigar altres maneres de tractar la terra i les persones. Trenquem així el cercle viciós generat per la gran fal·làcia de la revolució verda dels anys 50.

EL NOSTRE MOTOR

El nostre motor és la devoció per l’agricultura i per ensenyar una alternativa de producció agrícola i la seva pràctica.

EL NOSTRE OBJECTIU

El nostre objectiu és aportar el nostre granet de sorra per aconseguir estendre aquesta forma de treballar i així millorar la salut del planeta.

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA

La nostra experiència es basa tant en la formació rebuda de persones com Darren J.Doherty, Allan Savory, David Holmgren, com en el treball en finques orgàniques a tot el món.

A casa ens dediquem a conrear sense l’ús de biocides, millorant el sòl sense llaurar i aportant-li vida (microbiologia), dissenyant i gestionant correctament les cobertes vegetals, dissenyant i treballant amb Keyline i planificant i gestionant les pastures amb maneig holístic.