Organic Trainning

Curs Formació

500,00

CURS EN LÍNIA
Sessions: del 22 al 26 de juliol i del 16 al 20 de setembre
Duració: 5 dies
Idioma: Castellà
Horari:


1 | Dates pendents :
Diagnòstic i visió:
Persones – Explotació – Model Canvas

2 | Dates pendents:
Pla de negocis:
Orientació productiva – Costos – Beneficis

3 | Dates pendents:
Disseny de finca:
Infraestructures- Cultius – Animals

4 | Dates pendents:
Fertilitat del sòl:
Definició- Components- Canvi de sistema

5 | Dates pendents:
Producció i Maneig:
Cultius – Animals – Maneig Ambiental

Curs en línia per aprendre el mètode de treball per administrar finques orgàniques o en una conversió correcta. Aprendràs els punts clau per a l’èxit de la gestió d’empreses agrícoles i d’agroturisme.

Descripció

Curs en línia per aprendre el mètode de treball per administrar finques orgàniques o en una conversió correcta. Aprendràs els punts clau per a l’èxit de la gestió d’empreses agrícoles i d’agroturisme. Hem creat un senzill i revolucionari mètode de treball basat en 5 punts per a la planificació i gestió de projectes orgànics. Aquests 5 punts són importants per crear un projecte adaptat a les persones que el formen maximitzant la rendibilitat econòmica, social i ambiental.

EN AQUEST CURS APRENDRÀS:

Capítol 1 – Realitzar el diagnòstic inicial i definir la teva visió i la del teu equip.

1. Visió personal, de l’equip i l’explotació. 2. Diagnòstic inicial de la finca: recursos, maquinària, superfície de cultiu, animals, infraestructures i economia. 3. Business Canvas: eina per a dissenyar el teu model de negoci.

Capítol 2 – Crear el teu propi pla de negocis.

1. Control d’ingressos 2. Control de Despeses 3. Orientació productiva 4. Elaboració d’un pla de negocis a 15 anys per valorar les inversions a realitzar i si aquestes poden generar riquesa o són despeses prescindibles. Capítol 3 – Dissenyar la teva finca. 1. Fabrica i entén la teva pròpia cartografia. 2. Crea un disseny global: aprèn a recollir aigua, situar i construir embassaments i evitar l’erosió. Dissenya una finca captadora de carboni que millora la seva fertilitat. 3. Disseny dels cultius: crea un disseny de la teva plantació en keyline®, defineix els principals paràmetres, marc de plantació, material auxiliar i sistema de reg. 4. Disseny ramader i infraestructures d’animals: dissenya la teva finca amb tancats i abeuradors; aprèn a planificar i millorar la teva pastura creant un pla de pastures personalitzat amb el mètode del Maneig Holístic. Capítol 4 – Millora la fertilitat del sòl, la producció i la sanitat dels teus cultius. 1. Introducció a la fertilitat orgànica: aprèn a diagnosticar la teva terra i a realitzar les accions necessàries per a millorar la fertilitat i la producció de la teva finca. 2. Components que influeixen en la fertilització: aconsegueix el teu sòl ideal aprenent a diagnosticar i entendre la microbiologia, el balanç mineral amb la metodologia Alberecht i la matèria orgànica present en el teu sòl. 3. Canvi de maneig: com deixar d’agredir a terra (no utilitzar química, no llaurar, descompactar). Capítol 5 – Producció i Maneig. Millora la teva rendibilitat produint aliments de qualitat, contribuint a la mitigació del canvi climàtic i trencant els esquemes imposats per la indústria agroquímica al llarg dels darrers 60 anys. 1. Maneig dels cultius: aprèn, sense l’ús de la química, a controlar la fertilització, el reg, el control de plagues i malalties, les millors rotacions en cultius extensius i sistemes de poda en arbres. 2. Maneig dels animals: aprèn com utilitzar animals en la teva activitat per a millorar el sòl i l’economia. 3. Maneig del medi ambient: dissenya la coberta vegetal més adequada al teu cultiu i aprèn a gestionar-la i controla la flora i la fauna auxiliar. https://organicmanagers.org/organic-trainning/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.